COOL FM

no.1 hit music

Aktuális zeneszám
CÍM
ELŐADÓ


Rólunk

Általános Nyereményjáték Szabályzat (COOLFM)

 

Saját eszközön hallgatnál minket?

Az alábbi linkek valamelyikét másold be a lejátszóba:

Köszöntjük új és állandó hallgatóinkat!

Otthon, útközben és munkahelyeden is hallgathatsz minket.

Okostelefonodnak köszönhetően ma már ugyanúgy tudsz minket bárhol és bármikor hallgatni. Ha kedvenc zenéid a telefonodról szólnak otthon vagy pl. az autódban, akkor weblapunkon indítsd el kedvenc COOLFM.hu rádiódat és máris veled vagyunk a hangszórókon!

Rádiók a coolfm.hu weblapon:

COOL FM – no.1 hit music

A legkedveltebb rádiónk immáron több, mint 20 éve. Hetente több, mint 110 ezren hallgatják a legfrissebb zenéket, a legfontosabb híreket és információkat.

 

Xbeat – a legnagyobb buli

Ha szereted az elektronikus zenei műfajokat, a legfrissebb party zenéket. Napközben óránként értesülhetsz hazánk és  világ eseményeival kapcsolatban. Este 8-tól minden nap DJ mixeket hallhatsz nemzetközi és magyar producerektől.

 

Goldies – minden idők legnagyobb slágerei

Nem csak a 80-as, 90-es és a 2000-es évek, hanem minden idők legnagyobb slágereinek rádiója, Óránként hírekkel és időjárással. Vasárnaptól csütörtökig kellemes dallamok, péntek és szombat este pedig örökzöld club kedvencek szólnak éjfélig.

 

kultX – a Károli egyetemi rádiója

A Károli egyetemi rádiója a COOLFM.hu támogatásával is eljut hozzátok. A műsorokat az egyetem hallgatói és okatói készítik. Napközben érdekességek, este 8-tól pedig a rádió archívumából válogatunk reggel 6-ig. A 19 órás premierekről a facebook oldalunkon értesülhetsz.

 

Múltunk

2001-ben indultunk a Puskás Tivadar Távközlési Technikumból az interneten. 2003-tól pedig már frekvencián is szólt Budapesten a COOL FM 107.3

A COOL FM hallgatottsága 2012-ben már több ezres volt naponta csak Budapesten. Azonban ebben az évben járt le a sugárzási engedélyünk, de maradt az internetes sugárzás kevesebb kötöttséggel.

2014-től több, mint 3 évig a Károli Gáspár Református Egyetem stúdiójában készültek a műsorok és részesei voltunk az egyetemi életnek.

 

Jelenünk

Hetente több, mint 110 ezer magyarországi rádióhallgatót ér el napjainkban a COOL FM. Ezenkívül számottevően hallgatnak minket a környező országokból és Európából.

Az utóbbi években elindítottuk tematikus rádiócsatornáinkat is – Xbeat, Goldies, amelyek immáron teljesen önálló hangzásvilággal és tartalommal szólnak testvérrádióként a nap 24 órájában.

Azonban 2018-tól továbbra is életünk meghatározó része maradt a Károli egyetemi rádiója, a kultX, amelynek műsorkészítői a KRE hallgatói és oktatói.

 

Jövőnk

Célunk, hogy a magyar rádiózásban mindegyik rádiónk meghatározó szereplő legyen a maga célközönségében és elégedett hallgatóink tábora tovább növekedjen.

Továbbá szeretnénk elérni, hogy a ma már nélkülözhetetlen mobil- és szélessávú interneten tovább népszerűsítsük és elismertessük egyre többek számára az okoseszközökön történő határtalan rádióhallgatást.