COOL FM

no.1 hit music

Aktuális zeneszám
CÍM
ELŐADÓElektronikus dance zenék


Minden idők legnagyobb slégerei


A rock zenék rádiója


A legjobb amerikai country zenék


A ma és a tegnap legnagyobb slágerei


A Károli egyetemi rádiója
Hirdetés


Magyar zenék rádiója


Filmzenék, kedvenc filmjeink zenéi


A legszebb dalok 24 órában


Funky és soul zenék rádiója


Amerika és Dél-Európa latin zenéi


Határozott trance és elektro ütemek rádiója


A 90-es évek kedvencei


A 90-es évek klub és eurodance zenéi


A 2000-es évek kedvencei


A 2000-es évek klub és dance zenéi


A 2010-es évek kedvencei


Csak a leghallgatottabb dalok


A legjobb party és buli zenék


Legendás dívák és feltörekvő énekesnők


Alternatív, B oldalas zenék rádiója


RAP és Hip-Hop zenék rádiója


Minden zene más verzióban


Vidám nyári zenék rádiója


Edzéshez, futáshoz sportos rádiónk


Akusztikus zenék rádiója


Smooth jazz rádió


Chillout zenék rádiója


Világzenék rádiója


A karácsonyi zenék rádiója (egész évben elérhető!)

Miért jó rádiót hallgatni? Mert elkísérünk bárhová, bármikor. Sokan szeretnek velünk ébredni, munkába indulni és egész nap minket hallgatni. Ugyanígy utazás közben, vagy a hétvégén az ebéd elkészítésekor. Hallgatóink elsősorban a több, mint 20 éve hallható COOL FM-et hallgatja, a többi kis testvér pedig a különleges zenei igényeket elégíti ki, legyen szó elektronikus, retró, speciális évtized, stílus vagy a szokásostól eltérő zenei műfajokról. Zenei adatbázisunk több, mint 13 ezer dalt tartalmaz az 1950-es évektől napjainkig. Magyarországon jelenleg egyetlen szolgáltató sem kínál ilyen mennyiségben és ilyen széles skálán rádiós tartalmakat.

Még egy fontos érv, ami amellett szól, hogy jó rádiót hallgatni. Ha a COOL FM-et hallgatod, akkor kapsz egy társat is. Nem csak a zenéket játszuk, nem személytelen algoritmusok lesik a szokásaidat, hanem egyszerűen csak veled tartunk.

Ha pedig a zenei rádióink mellett valódi szöveges tartalomra vágysz, akkor ajánljuk figyelmedbe a PODCAST részlegünket. Van, hogy 10-es listát állítunk össze egy érdekes témát választva. Van, hogy focival foglalkozunk egy másik podcastban. Ugyanitt találod meg a velünk kapcsolatban lévő ismertebb dj-ék mixeit, melyek premierje minden hétköznap este 8-kor az Xbeat-en hallható. 

Sokan kérdezik, hogy lesz-e applikációnk is. Folyamatosan figyeljük az igényeket, hogy milyen eszközökön, milyen rendszereken keresztül hallgattok minket. Így egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben Android vagy iOS rendszeren működő eszközökre külön letölthető applikációt fejlesztünk.

Rádiónk ismertségét a google is első helyen ranksorolja, ahol több gyűjtő oldal is megjelenik a mi nevünkkel. Mindenkivel szívesen együttműködünk, de a legmegbízhatóbban a COOLFM.hu weboldalon keresztül tudsz elérni minket. Ennek oka, hogy olyan sok platform vett már át minket, hogy egy-egy frissítést már nem tudunk mindenkinek elküldeni. Így fordulhat elő, hogy évekkel korábbi logóinkkal szerepelnek rádióink ezeken az oldalakon.