COOL FM

no.1 hit music

Aktuális zeneszám
CÍM
ELŐADÓ


Hirdetés
Hirdetés
HirdetésA legjobb online rádiók – COOLFM.hu! 

Ha szereted a zenét és az online rádiózás világa is közel áll a szívedhez, akkor jó helyen jársz! Hallgasd online a COOL FM-et és tematikus rádiócsatornáit! Hogy miért a legjobb online rádiók? Mert nálunk garantáltan megtalálod a kedvenc műfajaidat és előadóidat egyaránt. Legyen szó popról, rockról, akusztikus zenéről vagy a szokásostól eltérő zenei műfajokról, mindig friss és változatos tartalmat kínálunk. 

A legjobb online rádiók – COOLFM.hu – vagyis oldalunkon karácsonyi zenei listát játszó rádiót is találhatsz, amely egész évben elérhető. A COOL FM online rádió az interneten elérhető legjobb zenei élményt nyújtja neked bárhonnan és bármikor. Csak előnyöd származhat abból, ha online rádióadásokat hallgatsz, hiszen az autóban hallgatott rádióadások függnek a körzettől, időjárástól, így nem biztos, hogy olyan zenei élményben lesz részed amilyet szeretnél. Egyetlen kattintással több zenei stílust is elérhetsz utazás közben. A rádióadásunk asztali számítógépről, laptopról,  Android illetve IOS készülékeken is egyaránt elérhetőek a webböngészőn keresztül – csak írd be: COOLFM.hu! Kocsiban ülve, munkába menet, de még hétvégén is folyamatosan frissülő tartalommal várunk, hogy mindig az aktuális és legnépszerűbb dalokat hallgathasd.

 

Ha pedig a zene mellett valamilyen szöveges tartalmat is szeretnél hallgatni, akkor csak ajánlani tudom a PODCAST részlegünket. Több érdekes témával is foglalkozunk, nők és férfiak is egyaránt találnak tartalmakat, amelyek felkeltik az érdeklődésüket.

 

Ugyanitt találod meg az ismertebb dj-ék mixeit, melyek premierje minden hétköznap este 8-kor az Xbeat rádiócsatornánkon hallható. Minden nap újabb és újabb tartalmakkal jelentkezünk, hogy soha ne maradj le az aktuális trendekről és a legfrissebb hírekről. Böngéssz több zenei stílus között, hogy megtaláld a kedvencedet, ami az aktuális hangulatodhoz illik! A mixek pedig visszahallgathatók a premiert követően weboldalunkon keresztül is.

Szívesen együttműködünk több rádiókat megosztó oldallal, de a legmegbízhatóbban a COOLFM.hu weboldalon keresztül hallgathatsz minket, itt találhatsz rá a számodra megfelelő csatornára, amit bárhol, bármikor hallgathatsz. Valamint új csatornáinkat is itt érheted el leghamarabb, amelyekről a legnagyobb hazai site-ok is beszámolnak (média1.hu, port.hu, 24.hu) Ne habozz tovább, hallgasd a COOL FM legjobb online rádióit és merülj el a zene világában! Ne feledd: a legjobb online rádiók – COOLFM.hu! Köszönjük, hogy velünk tartasz!